Kennismaken & oriëntatie

Omdat wij graag meedenken met onze klanten, staan wij maar al te graag voor u klaar met het best passende advies. Wij weten als geen ander hoe uw bedrijf professionaliteit en duurzaamheid representeert!

Concept ontwerp

Nadat u een product heeft uitgekozen en daarbij de benodigde informatie heeft aangeleverd, beginnen wij met het ontwerpen van een concept. Op basis van het concept kunt u dan kijken in hoeverre het product naar wens is.

Bij akkoord gaan wij het concept ontwerp omzetten naar realisatie. Dit betekent dat we het ontwerp klaar gaan maken om gedrukt te worden met het gewenste design.

Ontwerp

Het ontwerp stemmen wij op een zo’n goed mogelijke manier af met u af, zodat wij zo goed en snel mogelijk de bestelling kunnen leveren.

Productie

Top! Het akkoord is gegeven. Wij zetten het concept ontwerp om naar een fysiek product. Wij werken alles uit, gaan aan de slag met het drukken en zorgen ervoor dat het proces op een goede, duurzame en veilige manier gebeurt. Vervolgens controleren wij op eventuele defecten en garanderen wij dat je een compleet goede order opgeleverd krijgt.

Levering

Nadat we alles hebben gecontroleerd gaan we over naar de verzending. Binnen 7 dagen kunt u genieten van de mooie producten die u heeft besteld bij ons. Razendsnel lijkt ons, vind u niet? Wij streven er naar om het gehele proces zo snel mogelijk te laten verlopen. 

Klaar om professionaliteit uit te stralen!

Nu uw bestelling binnen is kan het feest beginnen.

Uw klanten vinden een aandenken zeker geen overbodige luxe. Het herinnert hen eraan dat ze een fijne samenwerking met u hebben gehad. Hierdoor blijft de band tussen jullie goed, blijft de belevenis van uw klant goed en nemen zij het geschenk hoogstwaarschijnlijk overal mee naar toe.

Een makkelijkere manier om twee vliegen in één klap te slaan bestaat bijna niet toch? Maak gebruik van bedrukte relatiegeschenken en laat uw bedrijf groeien.