Relatiegeschenken en bedrijfskleding op een duurzame manier

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom worden onze producten op een duurzame manier geproduceerd, waar wij milieuvriendelijkheid hoog in het vaandel hebben staan. Daarom bestaan onze producten voornamelijk uit bamboe, herbruikbare producten en streven wij ernaar om een zero waste beleid uit te voeren.

Bovendien kunnen wij met recht zeggen dat wij kwalitatief goede producten leveren die voor de lange termijn nog steeds in een uitstekende staat verkeren.

Bamboe

Bamboe is een plantsoort dat ontzettend belangrijk is voor de wereld. Waarom? Omdat bamboe veel Co2 absorbeert waardoor het klimaat en de luchtkwaliteit aanzienlijk verbeterd. In vergelijking met andere textielsoorten heeft de bamboe plant geen bestrijdingsmiddelen of intensief onderhoud. Met voldoende water en zonlicht groeit de bamboeplant rustig door.

De plant blijft na de oogst staan waardoor de plant doorgaat met groeien.
Hierdoor kunnen bamboe telers gewoon doorgaan met het oogsten van hun gewassen, zonder dat er duizenden hectares aan bossen gekapt hoeft te worden, in tegenstelling tot een textielsoort als katoen. 

Advies op maat

Wilt u advies over welke relatiegeschenken / bedrijfskleding voor uw organisatie het meest geschikt is? Stel dan u gerust uw vraag via mail of stuur een Whatsapp

Neem vrijblijvend contact met ons op

Relatiegeschenken

Een relatiegeschenk geven is meer dan alleen een bedankje. Een relatiegeschenk is een marketingtool, reclametool en creëer je merkherkenning. 

Alles over relatiegeschenken